Praktisk akustikoptimering med ljudabsorberande LED-armaturer

Ett vanligt problem i öppna kontorslandskap och andra större arbetslokaler är buller och annat störande bakgrundsoväsen. En hög ljudnivå på arbetsplatsen försämrar inte bara trivseln, utan kan ha en direkt negativ inverkan på den allmänna produktiviteten.

 

 

Vanligtvis brukar man åtgärda bullerproblem med ljudabsorberande akustikplattor som fästs på väggar. Men tänk om man kunde slå två flugor i en smäll och kombinera rummets belysning med ljudabsorption?

Vår nya linje av ljudabsorberande LED-armaturer gör just detta. Beroende på din lokals behov av akustikreglering kan de användas skilt för sig eller som komplement till traditionella akustikplattor. Med sin moderna och innovativa design är dessa belysningsarmaturer mer än bara ett praktiskt verktyg – de blir också ett visuellt komplement till kontorsinredningen, där de ger ett nyskapande och proffsigt intryck.

Armaturens längd är 110cm och höjden är 40cm. Den installeras med vajerupphängning och kommer i fem spännande färgalternativ. Välj även färgtemperatur enligt smak och behov – från varmt vitt ljus för en mer avslappnande miljö, till dagsljus optimalt t.ex. för färgkänsliga arbetsuppgifter.

Oberoende vilken färgtemperatur du väljer så behöver du inte oroa dig över bländande ljus. Armaturens ljuskälla har nämligen en polariserande lins vilken garanterar ett mjukt ljusflöde som inte stör ögonen. Själva armaturen är dessutom byggd i flamsäkert material.

 

 

Men alla dessa specialegenskaper betyder inte att du behöver göra avkall på energieffektivitet: Denna LED-armatur avger över 3000 lumen på endast 30 watt!

Senaste från bloggen

Få en offert

Vill du köpa ett större antal produkter av oss? Fyll i dina uppgifter i formuläret så hör vi av oss inom kort med en offert.

preloader