Vi säljer...

Om oss

Lamporbilligt.se är en webbutik som säljer LED-ljuskällor uteslutande på nätet. Företaget ägs av en finsk belysningsgrossist (Teidän Tukku Oy, reg. FI2472091-8) som i dagsläget bedriver näthandel i flera europeiska länder. Lamporbilligt.se riktar sig mot både företag och privatpersoner i hela Sverige och butikens målsättning är att ge sina kunder högsta möjliga värde för pengarna vid köp av LED-ljuskällor. För att kunna möjliggöra detta köper företaget större volymer direkt från de stora världsledande tillverkarna utan fördyrande mellanled. Denna affärsmodellen ger dig som kund fördelaktiga priser. Om det är någon produkt som saknas ber vi er kontakta oss, vi kan ordna fram det mesta inom ljuskällor.

Vi säljer...

Teckna företagsavtal eller bli partner

Företag som handlar regelbundet kan teckna avtal med oss där vi går igenom och anpassar betalningsvillkor och priser ytterligare för utvalda produkter. Gäller för dig som handlar för över 50.000 kr exkl. moms per år. Vi erbjuder även ett partnerprogram för återförsäljare. Klicka här för att läsa mer om detta.

Vårt lager hanterar leveranser dagligen till flera europeiska länder

Vi är redo att hjälpa dig med din order även via telefon vardagar mellan klockan 08.00-15.00

Vi levererar dina varor ända fram till dörren

Recensioner

Handlade lysrör till kontoret och lagret. Enkelt att beställa och bra priser.
Lars, Malmö
2017-01-12
Leveransen kom till mitt jobb. Ska nu byta alla GU10 lampor i vårt hus. Billigt.
Stefan, Helsingborg
2018-04-23
Chattade med kundtjänst innan jag beställde. Trevligt bemötande och bra rådgivning.
Tord, Stockholm
2020-07-15

Senaste från bloggen

Få en offert

Vill du köpa ett större antal produkter av oss? Fyll i dina uppgifter i formuläret så hör vi av oss inom kort med en offert.

preloader