Köpvillkor

Betalningsvillkor

Hos lamporbilligt.se betalar du utan extra kostnad via följande tre alternativ. Faktura, kort eller Paypal-konto. Vi använder oss av säker SSL-kryptering så att dina personliga uppgifter skyddas. Följande kort kan användas vid betalning: VISA, MASTERCARD. Betalning med kort sker enligt gällande regler i Sverige och EU. Alla priser anges i SEK, antingen exkl. moms eller inkl.moms. Dessa alternativen går att skifta mellan längst upp på sidan. När du har lagt en order skickas det automatiskt ut en orderbekräftelse via den e-postadressen du har angett. Vi reserverar oss för eventuella fel i prissättningen på lamporbilligt.se.

Leveransvillkor

Alla leveranser sker till dörren till den adressen du uppgivit i kassan. Är du privatperson rekommenderar vi att du anger leveransadressen till din arbetsplats eftersom leveransen sker dagtid. Detta görs i kassan genom att välja alternativet ”Välj annan leveransadress”. Leveranstiden är 4-7 dagar. Det är just nu väldigt stor efterfrågan på LED-produkter och även de stora tillverkarna hinner inte riktigt med att möta efterfrågan. På grund av detta kan det ibland uppstå ledtid när vissa produkter tar slut. Vi kontaktar dig omgående för att hitta alternativ om det inte finns tillräckligt på lager av varan du beställt. Fraktkostnaden är 199 kr. Vi tillämpar gratis frakt på beställningar över 1000 kr. Vid skada i leveransen bör du kontakta oss omgående så att vi kan lösa detta. För ej utlösta paket debiteras en frakt och hanteringskostnad på 500 kr. Priserna är exklusive moms

Reklamation

Vi rekommenderar att du kontaktar oss så fort så möjligt inom skälig tid om produkten inte fungerar, felbeställning eller vid skada i leveransen. Samtliga produkter omfattas av garanti. Vid reklamation ska du kontakta oss via e-postadressen: [email protected] Uppge alltid ert ordernummer vid reklamation och bifoga även eventuella bilder på skadan. Ersättning i reklamationsfall är en ny produkt eller återbetalning av kostnaden för produkten. Det går inte att göra anspråk på arbetstid eller övriga kostnader som uppstått vid installationen av produkten.

Få en offert

Vill du köpa ett större antal produkter av oss? Fyll i dina uppgifter i formuläret så hör vi av oss inom kort med en offert.

preloader