Kontrollera ljuset via mobilen

Här på lamporbilligt.se har vi många produkter som gör ditt hem smartare och din vardag bekvämare, vilket även innefattar regleringen av ljuset i din bostad. Det enklaste sättet att åstadkomma detta är att helt enkelt skruva i en smart lampa i din redan installerade belysningsarmatur.

V-TACs appkontrollerade LED-lampa med flerfärgat ljus är vår populäraste smartlampa. Till sitt yttre ser den ut som vilken normal A60-lampa som helst, med en standard E27-sockel. Detta är alltså den lamputformning vi tänker på då vi föreställer oss en “vanlig glödlampa”.

På insidan döljer dock lampan massvis av användbara funktioner, vilka du får åtkomst till genom att installera V-TACs Smart Home –app på din smarttelefon. Lampan är dessutom kompatibel med smarta högtalare som Google Home och Amazon Alexa, vilket möjliggör röststyrning.

Tack vare högeffektiv SMD LED-teknologi förbrukar denna lampa ca 83% mindre energi jämfört med en traditionell glödlampa av samma ljusstyrka, men dess belysningsegenskaper slutar inte där. Bortsett från normalt vitt ljus har lampan RGB-ljus, vilket betyder ljus i det röd-grön-blå-spektrumet. 

Även det vita ljuset kan justeras enligt färgtemperatur – från varmt avslappnande ljus som är behagligt på kvällen, till kallt vitt ljus som påminner om dagsljus, och därför är idealiskt t.ex. för målning, klädprovning, eller då du vaknar på morgonen. 

Lampan kan dessutom dimmas, så du kan alltid njuta av ljus av den styrka som känns rätt för tillfället. 

Allt detta styrs bekvämt från soffan via din smarttelefon.

På tal om ljus att vakna upp till: Med hjälp av V-TACs Smart Home –app kan du också schemalägga belysningen. Kanske du vill att ljusstyrkan gradvis höjs i ditt sovrum runt den tid du ska stiga upp, eller att lampan tänds i barnkammaren vid solnedgång? Med V-TAC är detta möjligt.

V-TACS smarta lampa med RGB-ljus finns i två styrkor: 806 lumen vilket motsvarar en 60W glödlampa, samt 1055 lumen som motsvarar en 75W glödlampa. Men kom ihåg, du kan alltid dimma ljuset om det är för starkt.

Intresserad av att förvandla din bostad till ett smart hem? Läs mera om våra produkter här:

Senaste från bloggen

Få en offert

Vill du köpa ett större antal produkter av oss? Fyll i dina uppgifter i formuläret så hör vi av oss inom kort med en offert.

preloader