Dagar
Timmar
Minuter
Sekunder

LED-Lysrör 150cm 840/4000K

LED-lysrör med Super prestanda, 60.000h brinntid och 3600 lumen ljusstyrka vilket tillhör bland de bästa på marknaden. Fungerar både för armaturer med glimtändare eller HF (utan glimtändare)

Normalpris 298kr/st. Begränsat antal!

119 kr/st

298 kr/st

Använd rabattkod: UNIVERSAL2020

Få månadens specialerbjudande automatiskt via e-post

Fyll i din e-postadress nedan

Produkter på kampanj just nu...

Sänkt pris på IP65 LED-Armatur

Prisvärd IP65 LED-armatur för fuktiga och dammiga miljöer såsom garage, tillverkning, verkstäder. Enkla att montera. Nu till nedsatt pris.

Effekt 36W, längd 120 cm

Effekt 48W, längd 150 cm

Byte till LED-Lysrör brukar vara ett bra sätt att spara energi på och kräver ej elektriker

Sänkt pris på LED-Lysrör för HF-don

Prisvärt LED-Lysrör för HF-don, nu till nedsatt pris. LED-Lysröret passar endast i armaturer med HF-don som inte använder glimtändare.

  • 14,5W 120cm ersätter 36W/840 vanliga lysrör
  • 21W 150cm ersätter 58W/840 vanliga lysrör

Hittar du inte det du letar efter?
Ring oss så hjälper vi dig!

Eller skicka ett meddelande,
så kontaktar vi dig.

Kolla in vår video

Spela videoklipp

Varför LED?

LED-tekniken har verkligen börjat få fotfäste på marknaden. Det var inte många år sedan man inte visste vad LED var och ett LED-lysrör kostade så mycket som 800 kr/st. LED-lampor och LED-lysrör är numera välkända produkter och allt fler börjar byta ut sina ljuskällor mot LED. Fördelarna är många. Stor energibesparing, längre brinntid, bättre ljus. Förbättrad brandsäkerhet är även en annan aspekt eftersom LED-ljuskällor inte alstrar värme på samma sätt som tidigare ljuskällor. Under de senaste åren har LED-lampor och LED-lysrör blivit allt bättre och billigare.

Ger ett fint ljus utan flimmer och UV-strålar
Perfekt till lager, produktion och verkstäder
Perfekt till kontor, korridorer och trappuppgångar
Lång livslängd så du slipper byta lamporna ofta

Vad gäller de tekniska framstegen så är det framförallt hur pass energieffektiv LED-ljuskällan är som har utvecklats. De senaste årens utveckling har resulterat i att man har fått ut mer ljus (mäts i lumen) i förhållandevis till energiförbrukningen (mäts i watt). Hur pass energieffektiv en ljuskälla är mäts i lumen per watt förkortat lm/W. Desto mer lumen per watt, desto mer energieffektiv är ljuskällan. Detta innebär naturligtvis även energibesparingar eftersom man inte behöver använda mer energi än nödvändigt för att få ut en viss mängd ljus.

Vilken ljuskälla ska jag välja?

Det finns just nu en uppsjö med olika alternativ av LED-Lysrör och LED-armaturer ute på marknaden och det kan ibland vara svårt att skilja på prestandan och därmed få en uppfattning om vilken produkt man bör välja. Här hittar du vår guide för LED-Lysrör och LED-Armaturer. Behöver du hjälp med val av ljuskälla är du välkommen att ringa oss eller skicka ett mejl. Vi hjälper dig mer än gärna!

Hittar du inte det du letar efter?
Ring oss så hjälper vi dig!

Senaste från bloggen

Eller skicka ett meddelande,
så kontaktar vi dig.

preloader