Justera dina spotlights via bluetooth

Traditionellt har spotlights för butiksbelysning och andra belysningssyften inte varit speciellt flexibla. Belysningsriktningen kunde visserligen bestämmas vid installationsskedet, och vissa spotlights hade t.o.m. justerbar spridningsvinkel, men i övrigt gällde det att välja rätt spotlight och nöja sig med den.

V-TAC presenterar nu nästa generation av s.k. smarta LED-downlights. Dessa lampor har justerbar färgtemperatur, så du kan fortfarande efter installation justera den idealiska ljusfärgen, från varmt vitt via neutralt ljus, till kallt vitt dagsljus. Detta görs enkelt från en smarttelefon eller annan smart enhet genom V-TACs Smart Home app, vilken finns tillgänglig för både Android och iOS.

Lampan har ett rätt så kraftigt ljus på 1950 lumen, vilket även kan dimmas via appen. Detta möjliggör finjustering av vilka föremål eller hyllor du vill fästa besökarens uppmärksamhet vid. Spridningsvinkeln kan dessutom justeras mellan väldigt smala 18 grader och 50 grader, för att försäkra att du belyser exakt det rätta området, varken mer eller mindre.

Spotlighten är byggd i ett stabilt aluminiumchassi och försedd med en högkvalitativ COB LED-ljuskälla med en lång brinntid på upp till 20.000h. Färgåtergivningen är över Ra 95 , vilket innebär att den är i det närmaste perfekt balanserad. Spotlighten kommer med två års garanti. 

V-TACs smarta LED-downlights är idealiska för butiksbelysning, visningsrum, snabbköp, hotell, museer, eller varför inte för en mer imponerande ljussättning i vardagsrummet. De är en perfekt uppgradering från äldre halogen- eller HID-spotlights.

Senaste från bloggen

Få en offert

Vill du köpa ett större antal produkter av oss? Fyll i dina uppgifter i formuläret så hör vi av oss inom kort med en offert.

preloader