LED-Pendelarmatur
Image is not available
690 kr

(990 kr)

LED-Pendelarmatur med hög prestanda
HighBay
Image is not available
1590 kr

(2790 kr)

Dimbar LED Highbay med sensor och fjärrkontroll
Slim
Image is not available
590 kr

(890 kr)

Slimmad LED-Allroundarmatur med hög prestanda
t. om 2022-05-31

Kampanjprodukter

5+1 erbjudande
klicka här
PP Highbay
Slide 2
Hög takhöjd
Installation av Plug & Play 150W 4000K Highbay i en lada. Denna Highbay klarar även av fukt och damm.
Slide 2
Allmänna ytor
Kunden installerade P&P Highbay i sin kundmottagning
Slide 4
Låg takhöjd
Denna highbay är dimbar vilket gör att man vid behov kan ställa ner ljusstyrkan. Detta gör att man även kan montera den i rum med lägre takhöjd. Takhöjden är 3m i detta rummet.
Slide 4
Dagsljus
När sensorn är aktiverad, reagerar den både på rörelse och dagsljus.
previous arrow
next arrow

En avancerad belysningslösning som är enkel att använda

Detta är en dimbar LED Highbay med sensor som även kan ses som en flexibel, kraftfull och lättinstallerad belysningslösning, vilket passar in för många olika ändamål. Paketlösningen består av en energieffektiv dimbar LED Highbay som även är utrustad med dagsljus och rörelsesensor. Man kan enkelt styra denna belysningslösningen vi den medföljande fjärrkontrollen på upp till 15 meters avstånd. Motsvarande belysningslösning med dessa möjligheter har tidigare haft en hög prislapp då har man använt sig av master/slave sensorer.

Bästsäljare just nu

2022-05-20 17:06

Varför LED?

LED-tekniken har verkligen börjat få fotfäste på marknaden. Det var inte många år sedan man inte visste vad LED var och ett LED-lysrör kostade så mycket som 800 kr/st. LED-lampor och LED-lysrör är numera välkända produkter och allt fler börjar byta ut sina ljuskällor mot LED. Fördelarna är många. Stor energibesparing, längre brinntid, bättre ljus. Förbättrad brandsäkerhet är även en annan aspekt eftersom LED-ljuskällor inte alstrar värme på samma sätt som tidigare ljuskällor. Under de senaste åren har LED-lampor och LED-lysrör blivit allt bättre och billigare.

Ger ett bättre ljus utan flimmer och UV-strålar
Bra till lager, produktion och verkstäder
Passar på kontor, i korridorer och trappuppgångar
Lång livslängd medför färre byten

Vad gäller de tekniska framstegen så är det framförallt hur pass energieffektiv LED-ljuskällan är som har utvecklats. De senaste årens utveckling har resulterat i att man har fått ut mer ljus (mäts i lumen) i förhållandevis till energiförbrukningen (mäts i watt). Hur pass energieffektiv en ljuskälla är mäts i lumen per watt förkortat lm/W. Desto mer lumen per watt, desto mer energieffektiv är ljuskällan. Detta innebär naturligtvis även energibesparingar eftersom man inte behöver använda mer energi än nödvändigt för att få ut en viss mängd ljus.

Vilken ljuskälla ska jag välja?

Det finns just nu en uppsjö med olika alternativ av LED-Lysrör och LED-armaturer ute på marknaden och det kan ibland vara svårt att skilja på prestandan och därmed få en uppfattning om vilken produkt man bör välja. Här hittar du vår guide för LED-Lysrör och LED-Armaturer. Behöver du hjälp med val av ljuskälla är du välkommen att ringa oss eller skicka ett mejl. Vi hjälper dig mer än gärna!

banner DE
(DE) Nytt ljus Banner Desktop (4)
previous arrow
next arrow

Heathrow valde Flat Highbay

Heathrow Airport ligger 23 km väster om centrala London och hanterar miljontals passagerare. När det var dags att uppgradera belysningen valde flygplatsen Flat Highbay. Förutom den attraktiva och slimmade designen ger Flat highbay ett högkvalitativt ljus som inte bländar eller flimrar vilket skyddar ögonen och var viktigt i detta sammanhanget.

Hittar du inte det du letar efter?
Ring oss så hjälper vi dig!

Vi rekommenderar

En LED-armatur som passar in överallt

Allround LED-armatur i högsta kvalitet med Osram drivdon, stort ljusflöde och en lång garanti på 5 år. LED-armaturen är vit och är gjord för att passa in överallt men är också IP65-klassad vilket gör att den även klarar av fukt och damm. Väldigt enketl installation på grund av färdiga kopplingar på gavlarna vilket sparar in på installationskostnaden. Produkten finns på lager just nu.

Se videon, vi testar armaturen

Spela videoklipp

Armaturen finns i två olika längder

Se alla kampanjprodukterna!

Vi rekommenderar

Några av våra nöjda kunder

Skicka gärna ett meddelande,
så kontaktar vi dig.

Några av våra nöjda kunder

Hittar du inte det du letar efter?
Ring oss så hjälper vi dig!

Eller skicka ett meddelande,
så kontaktar vi dig.

Senaste från bloggen

Få en offert

Vill du köpa ett större antal produkter av oss? Fyll i dina uppgifter i formuläret så hör vi av oss inom kort med en offert.

preloader