Beställ 6st -> Betala för 5st
Ange er e-postadress för att få
5+1 erbjudande direkt när de släpps

5+1

Varför LED?

LED-tekniken har verkligen börjat få fotfäste på marknaden. Det var inte många år sedan man inte visste vad LED var och ett LED-lysrör kostade så mycket som 800 kr/st. LED-lampor och LED-lysrör är numera välkända produkter och allt fler börjar byta ut sina ljuskällor mot LED. Fördelarna är många. Stor energibesparing, längre brinntid, bättre ljus. Förbättrad brandsäkerhet är även en annan aspekt eftersom LED-ljuskällor inte alstrar värme på samma sätt som tidigare ljuskällor. Under de senaste åren har LED-lampor och LED-lysrör blivit allt bättre och billigare.

Ger ett bättre ljus utan flimmer och UV-strålar
Bra till lager, produktion och verkstäder
Passar på kontor, i korridorer och trappuppgångar
Lång livslängd medför färre byten

Vad gäller de tekniska framstegen så är det framförallt hur pass energieffektiv LED-ljuskällan är som har utvecklats. De senaste årens utveckling har resulterat i att man har fått ut mer ljus (mäts i lumen) i förhållandevis till energiförbrukningen (mäts i watt). Hur pass energieffektiv en ljuskälla är mäts i lumen per watt förkortat lm/W. Desto mer lumen per watt, desto mer energieffektiv är ljuskällan. Detta innebär naturligtvis även energibesparingar eftersom man inte behöver använda mer energi än nödvändigt för att få ut en viss mängd ljus.

Vilken ljuskälla ska jag välja?

Det finns just nu en uppsjö med olika alternativ av LED-Lysrör och LED-armaturer ute på marknaden och det kan ibland vara svårt att skilja på prestandan och därmed få en uppfattning om vilken produkt man bör välja. Här hittar du vår guide för LED-Lysrör och LED-Armaturer. Behöver du hjälp med val av ljuskälla är du välkommen att ringa oss eller skicka ett mejl. Vi hjälper dig mer än gärna!

Byte till LED-Lysrör brukar vara ett bra sätt att spara energi på och kräver ej elektriker

Sänkt pris på LED-Lysrör från SYLVANIA

Prisvärt LED-Lysrör från Sylvania, nu till nedsatt pris. Dessa LED-lysrören ersätter 36w 120cm eller 58w 150cm traditionella lysrör. Glimtändare medföljer. 

  • 20W 120cm ersätter 36W/840 vanliga lysrör
  • 27W 150cm ersätter 58W/840 vanliga lysrör

Produkter på kampanj just nu...

Sänkt pris på IP65 LED-armatur med sensor

Prisvärd IP65 LED-armatur med sensor för fuktiga och dammiga miljöer såsom garage, tillverkning och verkstäder. Enkel att montera. Nu till nedsatt pris.

  • Effekt 50W, längd 120 cm/4000K
  • Effekt 50W, längd 150cm/6000K (dagsljus)

LINJÄRA ARMATURER

kampanj t. om 2022-07-31

5+1 erbjudande
klicka här

LED-LYSRÖR

kampanj t. om 2022-07-31

ÖVRIGA ERBJUDANDEN

kampanj t. om 2022-07-31

Dagar
Timmar
Minuter
Sekunder

LED-Lysrör 150cm 840/4000K

LED-lysrör med Super prestanda, 60.000h brinntid och 3600 lumen ljusstyrka vilket tillhör bland de bästa på marknaden. Fungerar både för armaturer med glimtändare eller HF (utan glimtändare)

Normalpris 298kr/st. Begränsat antal!

119 kr/st

298 kr/st

Använd rabattkod: UNIVERSAL2020

Få månadens specialerbjudande automatiskt via e-post

Fyll i din e-postadress nedan

Hittar du inte det du letar efter?
Ring oss så hjälper vi dig!

Eller skicka ett meddelande,
så kontaktar vi dig.

Hittar du inte det du letar efter?
Ring oss så hjälper vi dig!

Senaste från bloggen

Eller skicka ett meddelande,
så kontaktar vi dig.

Få en offert

Vill du köpa ett större antal produkter av oss? Fyll i dina uppgifter i formuläret så hör vi av oss inom kort med en offert.

preloader